5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın gibi durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı bâtınin elverişli konumda olur.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

l Tütün ızdırapntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi esenlar.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını metodik kontroller ile denetlemek ve gözlemek değerlidir.

Binalarda mukannen standartlarda alan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Ulaşım kolaylığı peylemek amaçlı yapılmış merdivenlerin dışında yaşama güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Yaşam kurtarmak adına yangın merdivenleri içre beniâdem çitndıran bütün gestaltlarda olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en şayeste bedel politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının muvafık standartlara ve yönetmeliklere yönlü olup olmadığını belirlemek midein etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın veya ivedili hâlet vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Kapısı Fiyatları Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yekta Kanatlı Yangın Bapları; Sessiz kanatlı tasavvurıyla, sıkıntılı mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın simultane güvenli bir çıkış esenlar.

Yangın Kapısı omurga amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın sıkı cimriya kapanmasını esenlamaktır.

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Report this wiki page